Ο Φοιβος Δεληβοριας τετραγωνιζει τον..κυκλο!Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποχαιρετούν την χειμερινή σεζόν  μ’ένα πανηγυρικό τελευταίο άναμμα του «ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ» τους, για μια και μοναδική βραδιά στο KYKLOS LIVE STAGE, την Παρασκευή 17 Μαίου.


Η μουσική παράσταση του τραγουδοποιού ( που ξεκινώντας θριαμβευτικά απ’τον Πειραιά γύρισε -με αλλεπάλληλα sold-out- όλη την Ελλάδα), ανεβαίνει επιτέλους και στην Αθήνα.

Ειδικά για τις ανάγκες τoυ live,  ο “ΚΥΚΛΟΣ” θα... τετραγωνιστεί! Τα τραπέζια θα φύγουν από την πλατεία και θα υπάρξουν μόνο περιορισμένες θέσεις για καθήμενους στα θεωρεία. Κι αυτό γιατί οι χορευτικές φιλοδοξίες που έκρυβαν πάντα καλά μέσα τους ο ατσούμπαλος τροβαδούρος, η θερμόαιμη μπάντα του και οι φίλοι τους, ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεδιπλωθούν!

Θα υπάρξουν και εκλεκτοί καλεσμένοι-έκπληξη (κάποιοι απ’αυτούς μάλιστα θα έρθουν ακάλεστοι).Το σίγουρο είναι πάντως πως θα είναι εκεί όλα τα τραγούδια που βρήκε ο Δεληβοριάς στο δρόμο του απ’το ’89  έως  τώρα, καθώς κι ένα σωρό άλλα τραγούδια που ο ίδιος αγαπάει εμμανώς.Η είσοδος θα απαγορευτεί αυστηρά σε όσους επιβάλλονται διά του φόβου, σε όσους βολεύτηκαν στο παρελθόν τους και σε όσους νομίζουν πως θα την βγάλουν καθαρή.Την συναυλία θα ανοίξει ο νέος τραγουδοποιός Δημήτρης Μπαλογιάννης.Κιθάρες: Κώστας Παντέλης

Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου

Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης

Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας

Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Πετρόλιας