Ο Μανωλης Λιδακης στο Ρυθμο StageΟ Μανώλης Λιδάκης, εμφανίζεται για 2 παραστάσεις στο Ρυθμό Stage, τα Σάββατα 11 και 18 Μαΐου για να παρουσιάσει στο κοινό το νέο του δίσκο «Β’ Ανάγνωση», με τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου.

Χρειάζεται θάρρος για να ερμηνεύσεις σε δεύτερη ανάγνωση, τραγούδια σφραγισμένα από μεγάλους τραγουδιστές όπως τον Νίκο Ξυλούρη, την Βίκυ Μοσχολιού και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.Είναι η πρώτη φορά που ο μεγάλος μας συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος εμπιστεύεται τα σημαντικά αυτά τραγούδια σε έναν μόνο τραγουδιστή.
«ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ», «ΓΥΡΝΑΝ ΑΜΙΛΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», «ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ», «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ», «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ». «ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ», «ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ν’ΑΡΝΗΘΩ», «ΤΟ ΔΙΧΤΥ». Στη «Β΄ Ανάγνωση» ο Μανώλης Λιδάκης ερμηνεύει με σεβασμό τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου που αγαπήθηκαν και σημάδεψαν γενιές Ελλήνων.
Αυτά τα τραγούδια, αναμεμειγμένα με ερμηνείες σε «Α’ Ανάγνωση» από το πλούσιο ρεπερτόριό του  και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του, θα ερμηνεύσει ο Μανώλης Λιδάκης,
για δύο Σάββατα (11 και 18 Μαΐου) στο Ρυθμό Stage.


Μαζί του συμπράττουν επί σκηνής οι:

Ιφιγένεια Ιωάννου-Τραγούδι

Γιάννης Μπελώνης-Πιάνο

Γιώργος Σπηλιόπουλος-Μπουζούκι

Βασίλης Ραψανιώτης-Βιολί

Γιάννης Ματσούκας-Κιθάρα

Λευτέρης Γρίβας-ΑκορντεόνΡυθμός Stage
Σάββατο 11 και 18 Μαΐου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
www.rythmos-stage.gr
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)