Εστιατοριο σερβιρει… πανω στα δεντρα!Μέσα σε ένα ειδυλλιακό καταπράσινο περιβάλλον με πυκνή βλάστηση και με θέα το απέραντο γαλάζιο, το περίφημο Soneva Kiri Resort στην Ταϊλάνδη υπόσχεται όχι μόνο υψηλής ποιότητας διαμονή στους επισκέπτες του αλλά και μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο επάνω στα δέντρα!
Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Αν θέλετε το δείπνο με την παρέα σας να σας μείνει αξέχαστο, δεν έχετε παρά να «σκαρφαλώσετε» 5 μέτρα πάνω από το έδαφος και να πάρετε… θέση κάπου ανάμεσα στο φύλλωμα των δέντρου, όπου πάνω στα κλαδιά έχουν τοποθετηθεί ειδικά ψάθινα καλάθια αντί των κλασικών τραπεζοκαθισμάτων.
Οι σερβιτόροι είναι αμέσως στη διάθεσή σας, προτείνοντας όλων των ειδών τα εξωτικά πιάτα της Ταϊλάνδης αλλά και παραδοσιακό φαγητό, μετακινούμενοι σαν άλλοι… ακροβάτες από το ένα δέντρο στο άλλο, μέσω ενός παράδοξου μονοπατιού με σχοινιά!
Ο ιδιοκτήτης, Sonu Shivdasani, ένας Άγγλος ινδικής καταγωγής, ακολουθεί πιστά το μότο «Slow Life», παρακινώντας τον κόσμο να απολαύσει με αργούς ρυθμούς τη διαμονή του στο resort, εστιάζοντας παράλληλα στην πρωτοτυπία. Γιατί ένα δείπνο για δύο πάνω σε ένα δέντρο δεν είναι και συνηθισμένο! «Μόνο που πρέπει να κατανικήσετε την υψοφοβία σας», λέει χαρακτηριστικά!