ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ..!!!

Επιστολή Γιαννακόπουλου σε ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, ΕΣΚΑΝ και αιτήματα για ελέγχους ντόπινγκ
Συντάκτης: Γιάννης ΚουβόπουλοςΔημοσίευση: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 18.16Νωρίς το πρωί της Τετάρτης (05/06) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε πράξη τη δέσμευσή του και με επιστολή του προς τον ΕΣΑΚΕ, την οποία κοινοποίησε στην ΕΟΚ, το ΕΣΚΑΝ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, αιτήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή να διεξαχθούν πλήρεις έλεγχοι ντόπινγκ (ούρα, ούρα+ΕΡΟ, αίμα) πριν και αμέσως μετά από κάθε τελικό της Α1, στους αθλητές και των δύο ομάδων.

Η ενέργεια αυτή του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έρχεται να συμπληρώσει τη χθεσινή ξεκάθαρη τοποθέτησή του, ώστε να φύγει κάθε σκιά πάνω από το πιο καθαρό άθλημα στην Ελλάδα και να δοθούν απαντήσεις σε όσους υποστηρίζουν ότι και στο χώρο αυτό διακινούνται απαγορευμένες ουσίες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ζητά παράλληλα να πραγματοποιηθούν έλεγχοι ντόπινγκ στους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και εκτός διοργάνωσης και ξεκαθαρίζει ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένη να επιβαρυνθεί η ίδια τυχόν επιπλέον έξοδα, αν προκύψουν. Και ολοκλήρωσε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι αυτά τα αιτήματα θα γίνουν αποδεκτά, ώστε να διασφαλιστεί το κύρος των αγώνων, η αξιοπιστία του αθλήματος και η ηθική ακεραιότητα των αθλητών και των διοικήσεων των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επιστολή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα που αφήνουν αιχμές για κυκλόφορία απαγορευμένων ουσιών στο χώρο της καλαθοσφαίρισης και προκειμένου να διαλυθεί το παραμικρό σύννεφο περί οποιασδήποτε σχέσης των φιναλίστ του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με θέματα ντόπινγκ, η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αιτείται από τη διοργανώτρια Αρχή να διεξαχθούν πλήρεις έλεγχοι ντόπινγκ (ούρα, ούρα+ΕPO, αίμα) πριν και αμέσως μετά από κάθε τελικό αγώνα του Πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας καλαθοσφαίρισης στους αθλητές και των δύο ομάδων, όπως προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο (άρθρα 128α επ. Ν 2725/1999) και τις οικείες διατάξεις.

Επιπλέον, αιτείται να γίνουν έλεγχοι ντόπινγκ στους ανωτέρω αθλητές και εκτός διοργανώσεως με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δηλώνει ενταύθα διατεθειμένη να επιβαρυνθεί η ίδια τυχόν επιπλέον έξοδα, αν προκύψουν, για το σκοπό αυτό.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ανταποκριθείτε στα ανωτέρω αιτήματα ώστε να διασφαλιστεί το κύρος των αγώνων, η αξιοπιστία του αθλήματος και η ηθική ακεραιότητα των αθλητών αλλά και των διοικήσεων των ομάδων».

Κατηγορία: Μπάσκετ Α1 Ανδρών Tags: Παναθηναϊκός


ΠροΤΙΜΟΥΜΕ τους Έλληνες επιχειρηματίες που μας προΤΙΜΟΥΝ
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε  στη σελίδα του Onsports.gr.

Πηγή: http://www.onsports.gr