15 Αληθειες για τον ερωτα και τις σχεσεις

                 Σύμφωνα με έρευνες έχουν αποδειχθεί 15 μεγάλες αλήθειες για έρωτα και  σχέσεις!


 Σύμφωνα με έρευνες και δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως, έχουν αποδειχθεί 15 μεγάλες αλήθειες για τον έρωτα και τις σχέσεις! Διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί θα πάρεις τις απαντήσεις για πολλές απορίες και ερωτήματα που μπορεί να είχες μέχρι τώρα.


1.Τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν τον 3ο με 5ο μήνα της σχέσης τους.

2.Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν έντονη ερωτική έλξη προς τους άνδρες που στο πρώτο τους ραντεβού φορούν σκούρο μπλε χρώμα. Αν λοιπόν είσαι άνδρας και ετοιμάζεσαι για ραντεβουδάκι, φόρεσε το μπλε σκούρο πουκάμισό σου, για να έχεις επιτυχία!

3.Οι 4 στις 10 ερωτικές σχέσεις που η γνωριμία προκύπτει στο χώρο της δουλειάς, καταλήγουν σε γάμο.

4.Το 40% των ανδρών έχουν ανασφάλεια και αισθάνονται άβολα όταν βγαίνουν πρώτη φορά με μία γυναίκα.

5.Ένας άνδρας δεν χρειάζεται να μιλήσει για να «κλέψει» τις εντυπώσεις μίας γυναίκας! Σύμφωνα με έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί το 80% των γυναικών βγάζουν τα συμπεράσματά τους για έναν άνδρα από τις κινήσεις του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου του και όχι από τα λόγια του!

6.Αν θέλεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που ποθείς, τότε στις συναντήσεις σας, προσπάθησε να αναφέρεις το όνομά του τουλάχιστον 2 φορές κατά την διάρκεια της κουβέντας σας. Με αυτό τον τρόπο δείχνεις την προσοχή σου και είναι ένας τρόπος να υπάρχει γρήγορη εξέλιξη μεταξύ σας.

7.Σύμφωνα με μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί, μπορείς να προκαλέσεις το ενδιαφέρον και την ερωτική έλξη σε ένα άτομο, αν έχεις καλή μνήμη και θυμάσαι όλες τις κουβέντες που έχουν προηγηθεί και τις πληροφορίες που έχεις συγκεντρώσει από τις συνομιλίες σας. Όταν σε δεδομένη στιγμή αναφέρεις κάτι που είχες ακούσει από το άτομο που σε ενδιαφέρει, όχι μόνο θα το κολακέψεις, αλλά θα το βάλεις και στη διαδικασία να σκεφτεί και το ενδεχόμενο της σχέσης.

8.Οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν απωθητικό όταν ένας άνδρας τρωει τα νύχια του, έχει σημάδια από ακμή, του λείπει δόντι, έχει άσχημη αναπνοή, τρίχες στα ρουθούνια ή ατημέλητο μαλλί.

9.Το 55% των ανδρών προσεγγίζουν μία γυναίκα που τους γοήτευσε η εξωτερική εμφάνιση και η γλώσσα του σώματος της. Το 38% θα «κολλήσουν» με τον τρόπο ομιλίας της και το στυλ της και μόνο το 7% θα δώσει σημασία στα λόγια της!

10.Μία γυναίκα έχει ερωτική έλξη για έναν άνδρα από το πρώτο ραντεβού όταν χαμογελά με τα αστεία του, παίζει με τα μαλλιά της ή με αντικείμενα (πχ αναπτήρα ή ποτήρι), κοκκινίζει όταν μιλά, η στάση του κορμιού της λυγίζει προς το μέρος του άνδρα.

11.Αν μία γυναίκα δεν απαντήσει σε τουλάχιστον 2 μηνύματα ή τηλέφωνά σου, τότε πολύ απλά δεν ενδιαφέρεται!

12.Οι στατιστικές έχουν αποδείξει ότι ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αν προσπαθήσει να τα ξαναβρεί είναι δεδομένο ότι θα χωρίσει και πάλι εκτός και αν ο λόγος του χωρισμού ήταν κάποιο τραγικό γεγονός που δεν αφορούσε τη σχέση τους (κάποιος εξωγενής παράγοντας).

13.Οι άντρες αντιλαμβάνονται ότι έχουν ερωτευτεί με μία γυναίκα μετά το 3ο τους ραντεβού. Οι γυναίκες, μετά το 14ο ραντεβού …

14.Πώς θα καταλάβεις ότι ένας άνδρας σε «κερατώνει»: 1) Θα σε κατηγορεί με αδικαιολόγητες ζήλιες ότι δεν του είσαι πιστή, 2) ενώ είχατε περάσει περίοδο που ήταν αδιάφορος, ξαφνικά αλλάζει και είναι μέσα στα μέλια – αρχίζεις να μην αναγνωρίζεις τη συμπεριφορά του και δεν σε πείθει-,3) δουλεύει πολλές ώρες, έχεις γνωρίσει και κάτι κολλητάρια συναδέλφους του, που τον καλύπτουν όταν τον ψάχνεις.

15.Είναι αποδεδειγμένο ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, νιώθουν έντονη ερωτική έλξη για ανθρώπους που κρύβουν ένα μυστήριο. Για αυτό λοιπόν μην ανοίξεις τα χαρτιά σου από πολύ νωρίς….

Πηγή: www.parea.gr