Γιαννης Κουτρας και Αποστολος Ριζος τραγουδουν Νικο Καββαδια


O ένας έχει ταυτίσει τη φωνή του με τον μελοποιημένο Νίκο Καββαδία στον ιστορικό δίσκο, ο Σταυρός του Νότου (μουσική: Θάνος Μικρούτσικος). Ο άλλος έχει δείξει την αγάπη του προς το μελοποιημένο έργο του ποιητή στις ζωντανές του εμφανίσεις με το Α bord de l' aspasia να μην λείπει από τα προγράμματά του. Δύο καλλιτέχνες με απόσταση δύο γεννεών, τουλάχιστον καλλιτεχνικά, θα συμπράξουν με αφορμή και συνδετικό κρίκο την ποίηση του Νίκου Καββαδία σε ένα πρόγραμμα αποκλειστικά με μελοποιημένα του ποιήματα.

Ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί σε ένα κοινό πρόγραμμα στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton. Δικαιωματικά το μεγαλύτερο χρόνο θα έχουν οι μελοποιήσεις του Θάνου Μικρούτσικου ενώ στο πρόγραμμα θα ακουστούν και μελοποιήσεις των: Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Μαρίζας Κωχ, Γιάννη Σπανού, Λάκη Παπαδόπουλου, Χάρη Παπαδόπουλου, Αργύρη Μπακιρτζή και του συγκροτήματος Ξέμπαρκοι.
Παίζουν οι μουσικοί: Μίμης Ντούτσουλης (κοντραμπάσο) | Ηλίας Δουμάκης (τύμπανα) | Λευτέρης Πουλιού (σοπράνο σαξόφωνο) | Άκης Μουχλιανίτης (πλήκτρα- ενορχήστρωση)

Θέατρο BADMINTON- Αύλειος χώρος
Σάββατο 27 Ιουλίου | Ώρα έναρξης: 21:00 | Γενική είσοδος: 15€ - Φοιτητικό, ανέργων: 10€
Προπώληση: abcd.gr, viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, τηλ. 210-8840600
Πηγή: musicpaper.gr