Η μεγαλη καλοκαιρινη συναυλια του Βασιλικου

Ο Βασιλικός παρουσιάζει ζωντανά ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα και μας συστήνει ξανά όλα εκείνα τα τραγούδια που δημιούργησε καθώς και εκείνα που τον δημιούργησαν την Τρίτη 9 Ιουλίου, στις 21:00, στην Τεχνόπολη.


Oι μεγάλες επιτυχίες των Raining Pleasure, η επιρροή του Μάνου Χατζιδάκι, οι Beatles, οι επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής από τον δίσκο Vintage, o Leonard Cohen. Τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, φαινομενικά αταίριαστα, που μέσα από τα μάτια του Βασιλικού και τη μοναδική χροιά του γίνονται ένα και περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία του.

Μαζί του επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί:  Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα, Μίκης Ατταλειάδης - Μπάσο, Θίο Γκουτσίδης - Κιθάρα, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος - Πλήκτρα.

Τη συναυλία θα ανοίξει ο πολλά υποσχόμενος νέος μουσικός Theodore με την 8-μελή μπάντα του. Με αισθητικές μουσικές επιρροές από την αγγλική alternative rock σκηνή, παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «7» και μας προσκαλεί σε ένα μελωδικό ταξίδι όπου τα κλασσικά όργανα και ένα κουαρτέτο εγχόρδων συναντούν τον έντονο ήχο των τυμπάνων και διαμορφώνουν μουσικές εκρήξεις.

Το νέο CD του Βασιλικού Sunday Cloudy Sunday θα διατεθεί προς πώληση πρώτη φορά στη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του στην Τεχνόπολις την Τρίτη 9 Ιουλίου! Διαβάστε περισσότερα για το δίσκο εδώ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, Τηλ.210 3475518, 210 3453548
press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com
Opening act: THEODORE
Προπώληση στα καταστήματα PUBLIC, Παπασωτηρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και online στο viva.gr
Τιμές εισιτηρίων: 8€ προπώληση, 10€ ταμείο
Oργάνωση παραγωγής: ΜENTA ART EVENTS
Τηλέφωνο: 210 8617577 e-mail: info@menta3.com
www.menta3.com
Πηγή: musicpaper.gr