Μικρα Μυστικα Μονο Για Γυναικες....!!!!!

Τρία απλά βήματα για να είμαστε λαμπερές και νεότερες στη στιγμή...!!!!!

Βλεφαροπλαστική με… μολύβι
Ανορθώστε το βλέμμα σας επενδύοντας σε ένα τονισμένο περίγραμμα και όχι σε έντονες σκιές στα βλέφαρα. Πως θα το πετύχετε; Με ένα γκρι, καφέ, μπλε σκούρο ή σκούρο λαδί μολύβι σχεδιάστε μια λεπτή γραμμή στη βάση των άνω και κάτω βλεφαρίδων. Αποφύγετε τα πολύ σκούρα χρώματα στα βλέφαρα, π.χ. μαύρη σκιά στο πάνω μέρος των βλεφάρων ή μαύρο μολύβι ματιών. Σκληραίνουν υπερβολικά τα χαρακτηριστικά και δείχνουν πιο έντονα τις ρυτίδες.

Εφέ λίφτινγκ με… μάσκαρα
O ρόλος της μάσκαρα είναι να ανοίγει και να τονίζει το βλέμμα. Επιλέξτε ένα προϊόν που χαρίζει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Καλό είναι να μην περνάτε με μάσκαρα τις κάτω βλεφαρίδες γιατί κάτι τέτοιο τονίζει τους μαύρους κύκλους και δείχνει το βλέμμα κουρασμένο. Όσον αφορά το χρώμα προτιμήστε σκούρα καφέ μάσκαρα που γλυκαίνει το βλέμμα και όχι μαύρη. Αν επιμείνετε στη μαύρη, περάστε τη μόνο στις άκρες των βλεφαρίδων, αφού προηγουμένως έχετε περάσει την καφέ.

Αποτέλεσμα μπότοξ… στα φρύδια
Τα άτονα φρύδια ή το ημικύκλιο σχήμα που καταλήγει προς τα κάτω κάνουν την όψη να δείχνει κουρασμένη και λυπημένη. Τονίστε το σχήμα των φρυδιών σας με ένα μολύβι δίνοντας έμφαση στη πάνω γραμμή. Αυτό το τρικ θα βοηθήσει τα φρύδια να φαίνονται πιο ανασηκωμένα και τα μάτια πιο μεγάλα και φωτεινά.