Αγροτες: Κλεινουν τα συνορα με Τουρκια και Βουλγαρια .....

Αγροτες: Κλεινουν τα συνορα με Τουρκια και Βουλγαρια – Κλειστα για 12 ωρες τα Τεμπη και την Τεταρτη

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με επέκταση των αποκλεισμών δρόμων, τελωνείων και άλλων δημόσιων κτιρίων εν όψει και της πανελλαδικής απεργίας της Πέμπτης, στην οποία θα συμμετάσχουν δυναμικά. 
Έπειτα από τον δωδεκάωρο αποκλεισμό των Τεμπών την Τρίτη, οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι θα κλείσουν τα Τέμπη για 12 ώρες και την Τετάρτη, ενώ θα προχωρήσουν επίσης σε αποκλεισμό των ελληνοβουλγαρικών και ελληνοτουρκικών συνόρων.
Πιο αναλυτικά, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ της Τετάρτης θα παραμείνουν κλειστά τα Τέμπη, καθώς οι αγρότες αυξάνουν σταδιακά τις πιέσεις τους προς την κυβέρνηση.
 
Για την Πέμπτη, ημέρα γενικής απεργίας, υπάρχει η διάθεση η Κοιλάδα να παραμείνει ανοιχτή προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι πολίτες θέλουν να μετακινηθούν προκειμένου να μετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, ωστόσο η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί αύριο.
 
Από την πλευρά τους, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στις απεργιακές εκδηλώσεις ενώ για την Κυριακή έχουν καλέσει εκ νέου εκπροσώπους των μπλόκων από όλη την Ελλάδα στην Νίκαια στις 12 το μεσημέρι, για αποτίμηση του μέχρι τώρα αγώνα και παραπέρα συντονισμό.
Την ίδια ώρα, σε αποκλεισμό των ελληνοβουλγαρικών και ελληνοτουρκικών συνόρων στο σύνολό τους, προχωρούν οι αγρότες του Έβρου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου, Γιάννη Μαργαριτίδη, μετά τον αποκλεισμό για ένα δίωρο του τελωνείου των Καστανέων, οι αγρότες τοποθέτησαν στο χώρο επιγραφή που ενημερώνει τους Έλληνες να αποφεύγουν την είσοδο στη γείτονα χώρα καθώς είναι θέμα χρόνου το επ’ αόριστον κλείσιμο των συνόρων.
Επ’ αόριστον έκλεισε από την Τρίτη και ο κόμβος Καστανέων-Ριζίων αποκλείοντας ουσιαστικά το τελωνείο του Ορμενίου, ενώ θα κλείσει συμβολικά αρχικά και ο συνοριακός σταθμός Κυπρίνου-Ιβαϊλοβγκραντ. Επίσης τον αποκλεισμό επ’ αόριστον του νότιου κόμβου του Διδυμοτείχου (έξοδος Ψαθάδων) θα εισηγηθεί στην σύσκεψη που θα γίνει την Τετάρτη ο πρόεδρος του συλλόγου αγροτών Διδυμοτείχου, 
ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ !!!