Συγκλονιζει ο τραγουδιστης του συγκροτηματος «48 ωρες» ! «Μου επεσαν τα μαλλια. εχω…»


Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, ανήκει στο μουσικό συγκρότημα «48 ώρες».
O frontman μίλησε στο TV Έθνος για το πως βιώνει όλα τα χρόνια το πρόβλημα με την αλωπεκία:
«Ο λόγος που μιλάω για αυτό είναι επειδή γνωρίζω ότι πολλά παιδιά το αντιμετωπίζουν. Αν μπορώ να γίνω παράδειγμα, να χρησιμοποιήσουν τη δική μου ιστορία για να καταλάβουν ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Και τη διαφορετικότητα μας είναι στο χέρι μας και, στον χαρακτήρα μας να την κάνουμε προσόν και όχι μειονέκτημα. Έχω αλωπεκία. Ο οργανισμός μου να αναγνωρίζει τους τριχοθύλακες ως ξένα σώματα και το ίδιο μου το ανοσοποιητικό σύστημα να τους χτυπάει. Ξεκίνησε όταν ήμουν 6 χρόνων και τα μαλλιά μου έπεσαν όταν ήμουν 11. Ήταν σκληρό για έναν έφηβο. Όποιος ξεχωρίζει από το κοπάδι κάθεται στην άκρη. Τελικά, μου έκανε καλό γιατί δυνάμωσε ο χαρακτήρας μου».
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος εκμυστηρεύεται, ότι ακόμη και σήμερα αισθάνεται άβολα με την έκθεση του στην τηλεόραση:
«Ο κόσμος θεωρεί ότι είμαι απροσέγγιστος, σνομπ, ενώ η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι. Μου χρειάστηκε αρκετός καιρός για να αισθανθώ καλά και φαινόταν. Μου το έλεγε και ο Πέτρος. Με άγχωναν οι κάμερες και ίσως η πληθωρικότητα του Πέτρου. Τώρα συνήθισα. Είμαι μια χαρά».

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ !!!