Αναζητουν τον οδηγο που εσερνε σκυλο σε δρομο της ΞανθηςΟι Αστυνομικές Αρχές αναζητούν τον οδηγό του λευκού οχήματος μάρκας Mitsibushi, ο οποίος την Κυριακή 17 Απριλίου εντοπίστηκε να σέρνει στην άσφαλτο σε δρόμο της Ξάνθης ένα σκυλάκι, το οποίο είχε δέσει με σχοινί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του.
Διερχόμενος οδηγός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος δεν ανέκοψε την πορεία του οχήματος ούτε έκανε καταγγελία, έστειλε τη φωτογραφία που τράβηξε στη φιλοζωική ομάδα «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης». Στη συνέχεια η ομάδα ενημέρωσε το Φιλοζωικό Όμιλο Ξάνθης, ο οποίος κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία ώστε να σχηματιστεί δικογραφία και να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του ασυνείδητου άνδρα. Όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Όμιλος Ξάνθης καθώς το περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Ο αριθμός της πινακίδας του λευκού οχήματος μπορεί να μην φαίνεται καθαρά, αλλά οι Αστυνομικές Αρχές με βάση τα αρχεία που διαθέτουν δεν θα αργήσουν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του. Η τύχη του δύστυχου ζώου παραμένει άγνωστη. pigi ιστοριες αδεσποτων  19.04.2016

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ !!!