ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ "Ε"

Τι συνέβη με τη Μελέτη και το "E" - O λόγος που διακόπηκε η συνεργασία τουςH Ελεονώρα Μελέτη δεν ανήκει πια στο δυναμικό του καναλιού "E", όπως ανακοίνωσε σήμερα η Όλγα Λαφαζάνη μέσα από την εκπομπή της.
Τι συνέβη όμως ανάμεσα σε εκείνη και το κανάλι;
Όπως αναφέρει το koolnews.gr που δημοσιεύει και τις επιστολές των δύο πλευρών, το κανάλι "Ε" απαγόρευσε στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly" να δημοσιεύσει τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη σε αυτό.
Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη πλευρά απαντά στο κανάλι μέσω επιστολής, ότι το "Ε" έχει γνώμη μόνο για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της και όχι για τα υπόλοιπα, και αναφέρει ότι ο σταθμός δεν έχει την αρμοδιότητα να της απαγορεύσει να δημοσιευτεί συνέντευξή της στο περιοδικό.
Σημειώνουμε ότι το "Ε" έστειλε επιστολή απαγόρευσης δημοσίευσης συνέντευξης της παρουσιάστριας στο περιοδικό, με αφορμή την επιστολή που είχε στείλει νωρίτερα το «Εγώ! Weekly» σε όλα τα ΜΜΕ για να σταματήσει η αναπαραγωγή των κειμένων, των φωτογραφιών και της ύλης του.
Δείτε εδώ:


H διευθύντρια του περιοδικού, Μαρία Κολλιάτσα, σύμφωνα με το koolnews.gr ξεκαθαρίζει: «Θα προχωρήσουμε στη δημοσίευση της συνέντευξης, εφόσον η ίδια Ελεονώρα το επιθυμεί και το γεγονός αυτό δεν δημιουργεί νομικά προβλήματα στην αγαπημένη παρουσιάστρια».
Aυτή είναι η επιστολή του "E" προς το περιοδικό:
Aυτή είναι η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη:
Πηγή: koolnews.gr