ΤΩΡΑ ΙΣΧYPΟΣ σεισμος 6,7 βαθμων της κλιμακας Ριχτερ– Ο εγκέλαδος έσπειρε μεγάλο πανικό στους κατοίκους της περιοχής.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος μόνον στα 32 χλμ, γεγονός που έκανε την δόνηση ιδιαίτερα αισθητή σε μεγάλη ακτίνα, προκαλώντας πανικό και τρόμο στους κατοίκους της περιοχής, καθώς ταρακουνήθηκαν για πολλά δευτερόλεπτα.

Η δόνηση έσπειρε μεγάλο πανικό στη περιοχή, με πολλούς κατοίκους να βγαίνουν έντρομοι απο τα σπίτια και τις δουλειές τους, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας σε γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Ο σεισμός έγινε 34 χιλιόμετρα από την πόλη Ρόζα Ζαράτε και 36 χιλιόμετρα από την πόλη Mουίσν, η οποία έχει ήδη πληγεί από τις προηγούμενες σεισμικές δονήσεις. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωφυσικής των ΗΠΑ, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος μόνον 32 χιλιομέτρων, ενώ δεν έχει υπάρξει ειδοποίηση για τσουνάμι μέχρις στιγμής.
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγη ώρα δυτικά του Ισημερινού. Δεν υπάρχουν αναφορές για μεγάλες ζημιές από τον σημερινό σεισμό ο οποίος προκάλεσε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Η χώρα τον Απρίλιο είχε πληγεί από καταστροφικό σεισμό μεγέθους 7,8 Ρίχτερ στον οποίο περισσότεροι από 650 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 16.600 τραυματίστηκαν. Τον κύριο σεισμό είχε ακολουθήσει μεγάλη μετασεισμική δραστηριότητα…   pigi .skai.gr

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ !!!