Ανατροπη στην υποθεση του Παντελη Παντελιδη:Η Φροσω και η Μινα δεν θυμουνται τι συνεβη μεταξυ 07.40 και 08.15!Έχουν επιλεκτική μνήμη; Μετατραυματικό σοκ; Ότι και να έχουν είναι λίγο παράξενο να μην θυμούνται και οι δυο τι συνέβη μεταξύ των στιγμών που ανεβαίνουν στο αυτοκίνητο απο την Λέσχη και φτάνουν στην γέφυρα. Είναι παράξενο να μην απαντούν στις ερωτήσεις των αστυνομικών.
Τα ερωτήματα είναι πολλά. Ρίχνοντας μια πλάγια ματιά στις καταθέσεις τους προκύπτουν πολλές απορίες. Απορίες που θα μοιραστώ μαζί σας μέσα στην ημέρα.
Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι το σημείο που ανεβαίνουν στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων η παρέα αποχωρεί απο την Λέσχη στις 07.40. Το τροχαίο λαμβάνει χώρα στις 08.15. Πώς είναι δυνατόν μια απόσταση τριών λεπτών με 50 χιλιόμετρα την ώρα η παρέα να την κάνει σε 35 λεπτά; Μήπως σταμάτησαν κάπου; Και αν σταμάτησαν… γιατί το έκαναν; Μήπως ο Παντελής δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει; Και αν αυτό ισχύει… μήπως γι αυτό ο Παντελής είχε χαλίκια στο παντελόνι του;
tonwtiko.com
ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ !!!