Αποκαλυψη: Με ποιον διασημο ηθοποιο ειχε σχεση η Αθηνα Οικονομακου πριν τον Μιχαλοπουλο και πριν τον Ματιαμπα;

  

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει της κρυφές σχέσεις της ταλαντούχας ηθοποιού Αθήνας Οικονομάκου. Ξέρουμε ελάχιστα για τις σχεσεις της εκτός από την τελευταία με τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Μύκονο, Φίλλιπο Μιχαλόπουλο. Η Αθήνα όχι μόνο έχει δημοσιοποιήσει την συγκεκριμένη σχέση αλλά έχει κυριολεκτικά βομβαρδίσει τα περιοδικά με φωτογραφίες και selfies με τον αγαπημένο της.ImageHandler«Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν οι άντρες που έχουν πρόβλημα. Ειδικά όταν ήμουν πιο μικρή, αν ο άλλος δεν είχε κάποια… θέματα, τα οποία θα έπρεπε να επιλύσω, δεν μου προκαλούσε το ενδιαφέρον. Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι αν έβλεπα ότι δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, το δημιουργούσα (γελά). Ήθελα να έχω το ρόλο της μητέρας, της φίλης, της νοσοκόμας, του Πυγμαλίωνα. Πίστευα ότι σκοπός μου σε αυτή τη ζωή ήταν να τον φέρω στον ίσιο δρόμο! Τα τελευταία χρόνια όμως, ομολογώ ότι έχει αρχίσει να με κουράζει αυτό το μοντέλο άντρα. Εντάξει, δεν έχω πάει και στο άλλο άκρο, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει η ιδανική σχέση, όπου όλα θα είναι ρόδινα, αλλά μου αρέσει να υπάρχει ένταση και, πολλές φορές, φτάνω τον άλλον στα όριά του. Έχω υπάρξει με άντρα που δεν με εμπιστευόταν και μου έκανε τη ζωή δύσκολη με τη ζήλια του, έχω κάνει σχέση με κάποιον που δεν είχε ξεπεράσει ακόμα τον προηγούμενο δεσμό του. Σε γενικές γραμμές, είναι μετρημένες οι φυσιολογικές σχέσεις που είχα.»
Όλα τα παραπάνω είχε δηλώσει η ηθοποιός για τους άντρες που την έλκουν, ένας από αυτούς τους άντρες ήταν και ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης…oikonomakou3_h_645_450
«Τον καιρό αυτό βγαίνω από μια σοβαρή σχέση. Θα το πω πρώτη φορά δημοσίως: Ναι ,είχα σχέση με την Αθηνά! Την αγαπούσα πάρα πολύ, γοητεύτηκα! Ήταν μια πολύ όμορφη σχέση, από τις ομορφότερες της ζωής μου αλλά δυστυχώς, χωρίσαμε και οι λόγοι ήταν πολλοί και διάφοροι».
184066d01b0852d37907f645a3b91fd5
Αμέ… Και σύμφωνα με το youweekly.gr ο συγκεκριμένος ήταν και φοβερά καψούρης με την Αθήνα ενώ εκείνη….τον ψιλοβαριότανε!
ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ !!!