ΣΑΛΟΣ στην Ουκρανια! Νεαρη Υπουργος πρωταγωνιστει σε πορνογραφικο υλικο! (ΦΩΤΟ)Σκάνδαλο στην Ουκρανία όπου φωτογραφίες νεαρής υπουργού που από πολλούς θεωρούνται πορνογραφικές είδαν το φως της δημοσιότητας.
Πρόκειται για τη γνωστή στη χώρα της fashionistga νέα υφυπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας Anastasia Deeva.
oukrani

Oι σέξι φωτογραφίες της νέας υφυπουργού δεν άργησαν να γεμίσουν το διαδίκτυο με το Κίεβο να προσπαθεί να… σβήσει τις φωτιές που άναψαν.
Πάντως οι αρχές της Ουκρανίας δηλώνουν πιστές στην επιλογή τους ενώ υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι πλαστές.
oukrani_5

Ο Anton Gerashchenko, σύμβουλος του Ουρανού υπουργού Εσωτερικών, Arsen Avakov, σημειώνει ότι γνωρίζει την Deeva υπογραμμίζοντας ότι η νέα υφυπουργός έχει επιφορτιστεί της προσπάθειας να βελτιώσει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία.
oukrani_4

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός, επικεφαλής του υπουργείου που εργάζεται η 24χρονη έσπευσε να την υπερασπιστεί τονίζοντας ότι έχει εργασιακή εμπειρία 10 χρόνων… δηλαδή δούλευε από τα 14ης χρόνια.

Πάντως ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η Deeva πήρε αξιοκρατικά την θέση της ενώ η 24χρονη από το 2013 έως το 2014 εργάστηκε ως βοηθός του Leonid Kozhara, συμβούλου του πρώην Ουκρανού πρωθυπουργού Victor Yanukovych με αρμοδιότητα στα διεθνή θέματα.
oukrani_3