Βρεθηκε σε ασχημη κατασταση ο ηθοποιος Σταυρος ΜαυρΙδηςΜαυριδης
Βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Στη κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς και για το γεγονός ότι δεν θέλει κανείς να γνωρίζει την κατάσταση του γιαυτό και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα φίλων και συγγενών αυτές τις ημέρες.
Για πέντε μέρες είχε εξαφανιστεί και ο καλός του φίλος Σπύρος Μπιμπίλας σήμανε τον αναζητούσε απεγνωσμένα. Τον Σταύρο Μαυρίδη εντόπισε η ρεπόρτερ του Ε, αφού χτυπούσε επίμονα το κουδούνι του σπιτιού του στην Κυψέλη.
Ο ηθοποιός άνοιξε και ήταν ψυχολογικό ράκος, αγνώριστος, με άσπρα μαλλιά και μούσια. «Θα ανακοινώσω σύντομα την ημερομηνία που θα κάνω  την περίφημη αυτοκτονία μου» είπε στην κάμερα της εκπομπής.
«Ήθελα να εξαφανιστώ, δεν έχω κανέναν στη ζωή» είπε ο ίδιος. Ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα από την ρεπόρτερ και της είπε ξεκάθαρα ότι «δεν θέλει αυτή τη ζωή».
Ακόμη της είπε ότι είναι απόρρητο γιατί δεν απαντούσε αλλά ανέφερε ότι «θα φύγω εκτός Ελλάδας σε λίγες μέρε». Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει γιατί πριν λίγο καιρό είχε κλείσει δουλειά στο θέατρο και ήταν πολύ χαρούμενος.
Ο Σταύρος Μαυρίδης, μετά την τεράστια επιτυχία του «Φωτάκη» στα εγκλήματα δεν ξαναβρήκε δουλειά ως ηθοποιός.