ελλη Κοκκινου- Γιωργος Μπογρης: Αυτος ειναι ο λογος που χωρισε το ζευγαρι

Έχουν χωρίσει από τα τέλη Ιουνίου

Έλλη Κοκκίνου- Γιώργος Μπόγρης: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε το ζευγάριΠρόσωπο από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα αποκάλυψε τι έφταιξε 

Γιώργος Μπόγρης και Έλλη Κοκκίνου χώρισαν και όπως όλα δείχνουν η απόφαση είναι οριστική! Μάλιστα, ο αθλητής έκανε unfollow την Έλλη Κοκκίνου από τα social media και κανείς δεν γνώριζε μέχρι πρότινος τον λόγο που οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα μίλησε στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε πως ο μπασκεμπολίστας θέλει να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητες του.

«Ναι έχουν χωρίσει από τα τέλη Ιουνίου και αυτή την φορά είναι οριστικό. Μας το ανακοίνωσε ο ίδιος ένα βράδυ που τον ρωτήσαμε πως τα πάει με την Έλλη. Ο Γιώργος θέλει να επαναπροσδιορίσει τη ζωή και τις προτεραιότητές του. Αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι αποκλειστικά η πορεία του στο μπάσκετ. Επιθυμεί να έχει μια επιτυχημένη χρονιά στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό θα ρίξει εκεί όλο το βάρος του. Δεν σου κρύβω ότι η αλλαγή ομάδας έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να χωρίσει. Δέχτηκε πιέσεις από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τού στυλ “πρέπει να σταματήσεις να προκαλείς με την προσωπική σου ζωή και να αφοσιωθείς στο αγώνισμά σου. Καλό είναι από εδώ και πέρα να προκαλείς μόνο με τις επιδόσεις σου».
pigi θεμα.gr
ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ !!!