ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Είμαστε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων, τόσο σε μουσικά ακούσματα όσο και σε απόψεις/αντιλήψεις, οι οποίοι συναντηθήκαμε μεταξύ μας προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ανεξάρτητο διαδικτυακό ραδιόφωνο με σκοπό τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.

Ο BE(YOU)RADIO απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που αγαπάει τη μουσική και αναζητάει  χιούμορ και ενημέρωση σε μια δύσκολη και δοκιμαζόμενη εποχή για όλους μας.

Για το λόγο αυτό διατηρεί την ελευθερία του, δίνοντας βήμα σε όλους ανεξαιρέτως, χωρίς να ασπάζεται τη λογική των απρόσωπων playlist και των προδιαγεγραμμένων ειδήσεων.

Δεν φοβάται μη γίνει ακόμα ένας εμπορικός σταθμός, με καλύτερη εγγύηση και όπλο του την ανεξαρτησία των συντελεστών και παραγωγών του. 

Ως συντελεστές γνωρίζουμε εξ ' αρχής ότι πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα, αφού προσπάθειες σαν τις δικές μας ποικίλουν στο χώρο του διαδικτύου την τελευταία δεκαετία. 
Αυτό, όμως, δεν μας πτοεί, αφού στηριζόμενοι στη διαφορετικότητα και τον πλουραλισμό, την αγάπη μας για το ραδιόφωνο και την καλή μουσική, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα τον δικό μας και κυρίως τον δικό σας σταθμό.

Και τονίζουμε το «σας», αφού θέλουμε να γίνουμε εκείνο το ραδιόφωνο που έχει ξεκάθαρη αναφορά στην ίδια την κοινωνία και τους ανθρώπους της, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομα του σταθμού μας,ΒΕ(YOY)RADIO...Καλής σας ακρόαση λοιπόν!!!!!!